HyperLink
Vi ste ovdje: Naslovnica > Novosti
Ispis stranice Dodaj u zabilješke Komentiraj stranicu Pošalji link Email-om

Novosti

14.06.2018 ODRŽANA 6. SJEDNICA KOORDINACIJE ŽUPANIJSKIH SAVJETA MLADIH RH

Predsjednik Savjeta mladih Krapinsko-zagorske županije Hrvoje Novak sudjelovao je na 6. sjednici Koordinacije županijskih savjeta mladih RH koja je pod predsjedanjem Savjeta mladih Osječko – baranjske županije održana od 8. do 10. lipnja 2018. godine u Osijeku.


16.04.2018 U Zaboku održana obuka savjeta mladih

Članice i članovi Županijskog savjeta mladih sudjelovali su u subotu, 14. Travnja 2018. Godine, sudjelovali na jednodnevnoj obuci savjeta mladih, koju organizira Udruga gradova RH u suradnji s Ministarstvom za demografiju, mlade i socijalnu politiku.


11.04.2018 NAJAVA - Edukacija savjeta mladih

U Zelenoj dvorani u Zaboku će u subotu, 14. travnaj 2018. godine, biti održana jedodnevna obuka članica i članvoa savjeta mladih. Obuka organizira Udruga gradova RH u suradnji s Ministarstvom za demografiju, mlade i socijalnu politiku, a namijenjena je županijskim, gradskim i općinskim savjetima mladih, ali i predstavnicima izvršne i predstavničke vlasti, upravnim tijelima, službama, udrugama mladih i za mlade te zainteresiranoj javnosti općenito.


03.04.2018 Razvoj civilnog društva na području Alpe Jadran

Članovi i članice Savjeta mladih Krapinsko-zagorske županije sudjelovali su 29. 03. 2018. godine na završnoj konferenciji projekta „Razvoj civilnog društva na području Alpe Jadran“ koja se održala u Zelenoj dvorani u Zaboku.


09.03.2018 Izabran IV. saziv Savjeta mladih KZŽ

Županijska skupština je na svojoj 7. sjednici, održanoj 6. ožujka 2018. godine, izabrala članice i članove IV. Saziva Županijskog savjeta mladih Krapinsko-zagorske županije te njihove zamjenice i zamjenike.


19.12.2017 5. sjednica Koordinacije županijskih savjeta mladih

Predstavnici Savjeta mladih Krapinsko-zagorske županije Veronika Kolman i Vedran Kašić sudjelovali su na 5. sjednici Koordinacije županijskih savjeta mladih RH koja se od 15. - 17.12.2017. održala u Svetom Martinu na Muri, pod predsjedanjem Savjeta mladih Međimurske županije. 


10.12.2017 Nacionalna konferencija savjeta mladih RH

U organizaciji Udruge gradova RH i Savjeta mladih Grada Samobora je početkom prosinca 2017. godine u Samoboru održana Nacionalna konferencija savjeta mladih Republike Hrvatske, na kojoj su u ime Savjeta mladih KZŽ sudjelovale Ana Florjan, Veronika Kolman i Kristina Rafaj. Konferencija je okupila gotovo stotinu sudionika iz više od 50 općinskih, gradskih i županijskih savjeta savjeta mladih diljem Hrvatske, a glavna rasprava vodila se po pitanju primjene Zakona o savjetima mladih u praksi te inicijative predstavnika savjeta mladih za izmjenama  odredbi zakona koje bi rezultirale rješavanjem problema primjene zakona u praksi. 


05.12.2017 Javni poziv - kandidature za članice i članove novog saziva Županijskog savjeta mladih

Objavljen je Javni poziv za isticanje kandidatura za članove/članice  Županijskog savjeta mladih i njihove zamjenike/zamjenice. 


12.11.2017 Plenarna sjednica YRN-a u Bruxellesu

Veronika Kolman, Kristina Rafaj i Vedrana Tkalec, predstavnice Savjeta mladih Krapinsko-zagorske županije su od 3. do 5. studenoga 2017. godine sudjelovale na plenarnoj  sjednici Youth Regional Networka, regionalne mreže mladih koja okuplja predstavnike mladih iz europskih regija te potiče na razmjenu ideja i iskustava, ali i usmjerava na osmišljavanje zajedničkih projekata i međuregionalno povezivanje mladih.


02.11.2017 Novi regionalni program djelovanja za mlade

Županijska skupština je u ponedjeljak, 30. listopada 2017. godine, jednoglasno donijela Regionalni program djelovanja za mlade Krapinsko-zagorske županije 3.0, čiji nacrt je neposredno prije glasovanja predstavila članica Županijskog Savjeta mladih Nikolina Bertol.

 


1234567