HyperLink
Vi ste ovdje: Naslovnica > O savjetu
Ispis stranice Dodaj u zabilješke Pošalji link Email-om

Sri, 03.04.2013

O savjetu

Županijski savjet mladih Krapinsko - zagorske  županije savjetodavno je tijelo Krapinsko-zagorske županije koje zagovara prava, potrebe i interese mladih na razini Županije.

U okviru svog djelokruga Savjet mladih raspravlja o pitanjima značajnima za rad Savjeta mladih, kao i o pitanjima iz djelokruga rada Županijske skupštine koja su od interesa za mlade. Pritom Savjet mladih daje mišljenje Županijskoj skupštini prilikom donošenja ili predlaže donošenje različitih akata koji su od osobitog značaja za mlade.

Godišnjim programom rada Savjeta mladih propisuju se i određuju temeljna načela djelovanja i temeljne smjernice budućeg rada te se utvrđuju programske i druge aktivnosti potrebne za njihovo ostvarenje. (aktualni progrma dostupan u dokumentima)

IV. saziv Savjeta mladih djeluje u sastavu: Hrvoje Novak, Jurica Vugrek, Deni Hršak, Mario Lipnjak, Nikolina Bertol, Kristina Rafaj, Lucija Buhin, Maja Martinjak, Lovro Srebačić, Željka Kramarić, Danijela Lončar.

 

 

Kolman, Neven Lukina, Tin Štrok, Jurica Gregurić, Vedrana Tkalec, Nikolina Bertol, Željka Cvrtila, Ana Florjan, Elizabeta Škvorčec, Vedran Kašić i Kristijan Maršić.


Zadnja promjena: 16.04.2018. u 01:17 sati