HyperLink
Vi ste ovdje: Naslovnica > Programi rada

Sri, 03.04.2013

Program rada Savjeta za 2012. godinu

Programom rada Županijskog savjeta mladih (u daljnjem tekstu: Savjet mladih) za 2012. godinu određuju se glavne aktivnosti koje Savjet mladih planira provoditi u 2012. godini.

Aktivnosti obuhvaćene Programom rada Savjeta mladih za 2012. godinu nadovezuju se na aktivnosti koje je Savjet mladih provodio u 2011. godini, a usmjerene su na želju za sudjelovanjem i utjecanjem na odluke koje se odnose na mlade, a to su ponajprije obrazovanje, zapošljavanje, zdravlje, stambeno zbrinjavanje, volonterski rad i njihovo slobodno vrijeme.

Savjet mladih će prema Programu rada provoditi aktivnosti vezane za volonterizam, sudjelovanje na Sajmu poslova kao partner HZZ – u, nastojati će nastaviti suradnju s gradskim i općinskim savjetima mladih s područja Krapinsko-zagorske županije kao i suradnju s drugim županijskim savjetima mladih koji djeluju na području Republike Hrvatske, kontinuirano će surađivati sa Županijskom skupštinom Krapinsko-zagorske županije i upravim tijelima Županije, te davati mišljenja kod donošenja odluka bitnih za mlade, surađivati će s međunarodnim organizacijama koje se bave pitanjima mladih te će se informirati i uključivati u rad Yout Regional Networka, poticati će provedbu Županijskog programa djelovanja za mlade, te kroz druge aktivnosti djelovati na uključivanje mladih u javni život.

Prilozi:
Program rada savjeta za 2012. godinu

Zadnja promjena: 18.10.2018. u 02:37 sati