Četvrta sjednica Savjeta mladih Krapinsko – zagorske županije (II. saziv)

  • Naslovnica
  • Četvrta sjednica Savjeta mladih Krapinsko – zagorske županije (II. saziv)
Četvrta sjednica Savjeta mladih Krapinsko – zagorske županije (II. saziv)

Uoči biciklističke sezone Savjet mladih raspravljao je o sigurnosti biciklističke infrastrukture, sadržaju koji se mladima nudi te turističkim programima usmjerenim na popularizaciju biciklizma

U ponedjeljak, 10. lipnja u organizaciji Savjeta mladih Krapinsko-zagorske županije održan je okrugli stol na temu ”Popularizacija biciklizma – potencijal i mogućnosti unaprijeđenja biciklističke kulture i prometne infrastrukture u Krapinsko –zagorskoj županiji”.

Cilj okruglog stola je okupiti sve relevantne dionike šireg raspona disciplina i struka s područja odgoja i obrazovanja, uprave te razvoja prometne infrastrukture i turizma, kako bi se potaknula i pokrenula rasprava o razvoju biciklističke kulture i mogućnostima uvođenja biciklističkih ruta i staza. Na okruglom stolu sudjelovali su predstavnici Zagroske razvojne agencije, Saveza biciklista, Turističke zajednice KZŽ, Krapinsko – zagorske županije Policijske uprave KZŽ te Županijske uprave za ceste.

Prije same tematske rasprave članove Savjeta mladih pozdravili su novi župan Krapinsko-zagorske županije Željko Kolar i njegovi zamjenici mr.sc. Jasna Petek prof. te Anđelko Ferek-Jambrek, dipl.ing. Župan i zamjenici podsjetili u članove Savjeta mladih kako su uvijek otvoreni za sugestije i prijedloge.

Uz tematsku raspravu, Savjet je usvojio: Izvješće s proljetnog zasjedanja YRNa u Brusseelsu, Izvješće s obilježavanja Europskog tjedna u Varaždinu, Izvješće sa Sajma udruga te Izvješće s otvaranja EU projekta u Zlataru.

 

Prilozi:
Zaključak 4. sjednice Savjeta mladih
Zapisnik sa 4. sjednice Savjeta mladih
Poziv na 4. sjednicu Savjeta mladih

Skip to content