Javna rasprava o Regionalnom programu za mlade

  • Naslovnica
  • Javna rasprava o Regionalnom programu za mlade
Javna rasprava o Regionalnom programu za mlade

Članice i članovi Županijskog savjeta mladih na čelu s predsjednicom Veronikom Kolman su u utorak, 5. rujna 2017. godine, sudjelovali na javnoj raspravi o Regionalnom programu za mlade KZŽ 3.0, koje je održano u sklopu savjetovanja sa zainteresiranom javnošću.

Javna je rasprava o Nacrtu prijedloga „Regionalnog programa za mlade KZŽ 3.0“ održana u sklopu istoimenog projekta kojeg Krapinsko-zagorska županija provodi  u partnerstvu s Mrežom udruga Zagor i u suradnji sa Savjetom mladih Krapinsko-zagorske županije, a koji za cilj ima stvaranje poticajnog društvenog i ekonomskog okruženja za stvaranje punog potencijala mladih u Krapinsko-zagorskoj županiji, te podizanje svijesti zajednice i mladih o važnosti sudjelovanja mladih u procesima donošenja odluka.

Središnja aktivnost projekta izrada je i donošenje Regionalnog programa za mlade Krapinsko-zagorske županije koji će pružiti strateški okvir politici za mlade te smjernice za kvalitetno provođenje aktivnosti usmjerenih mladima. Projekt je financiran od strane Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku i Krapinsko-zagorske županije.

 

Fotogalerija

Skip to content