Javni poziv – kandidature za članice i članove novog saziva Županijskog savjeta mladih

  • Naslovnica
  • Javni poziv – kandidature za članice i članove novog saziva Županijskog savjeta mladih
Javni poziv – kandidature za članice i članove novog saziva Županijskog savjeta mladih

Objavljen je Javni poziv za isticanje kandidatura za članove/članice  Županijskog savjeta mladih i njihove zamjenike/zamjenice. 

Kandidature za novi saziv mogu se dostaviti do 4. siječnja 2018. godine. U obzir dolaze osobe koje u trenutku podnošenja kandidatura za članstvo imaju između navršenih petnaest i navršenih trideset godina života, s prebivalištem na području Krapinsko-zagorske županije. Pravo pregledanja kandidatura imaju učenička vijeća, studentski zborovi, pomladci političkih stranaka, sindikalnih ili strukovnih organizacija u Republici Hrvatskoj, udruge koje su sukladno statutu ciljno i prema djelatnostima opredijeljene za rad s mladima i za mlade te neformalne skupine mladih koje se sastoje od najmanje 50 mladih s prebivalištem ili boravištem na području Županije.

Javni poziv možete pronaći u prilogu ove vijesti, a potrebne obrasce možete preuzeti na sljedećoj poveznici: http://kzz.hr/sadrzaj/natjecaji/savjet-mladih-novi-saziv/obrasci%20uz%20javni%20poziv%20savjet%20mladih.docx

Prilozi:
Javni poziv
Obrasci

Skip to content