Obilježavanje Europskog tjedna

Obilježavanje Europskog tjedna

Varaždinska županija je u sklopu obilježavanja Europskog tjedna bila domaćin EU Pub kviza na kojem je sudjelovala peteročlana ekipa ispred Savjeta mladih Krapinsko – zagorske županije

Savjet za europske integracije Varaždinske županije već trinaest godina obilježava Europski tjedan. Ovogodišnji Europski tjedan odvijao se od ponedjeljka 6. svibnja, pa do subote, 11. svibnja. Bogat program za građane bio je isplaniran tijekom cijelog tjedna.

Građani su tako imali prilike sudjelovati na programima poput „Hrvatski građani-europski građani – Europsko građanstvo i potrošačka prava“ koji je održan na Franjevačkom trgu, središnjoj manifestaciji obilježavanja Europskog tjedna „Okusi Hrvatske“ koja je bila ujedno i manifestacija obilježavanja ulaska Republike Hrvatske u Europsku uniju, manifestaciji „Europa u srcu Varaždinske županije-Hrvatska razglednica putuje Europom“, te mnogim drugim manifestacijama i programima.

Uz spomenute manifestacije i programe održao se u Lumini centru European Ultimate Pub quiz, na kojem su sudjelovale ekipe iz Međimurske, Krapinsko-zagorske, Koprivničko-križevačke i Varaždinske županije. Radilo se o interaktivnom kvizu, takozvanom teambuilding događaju na engleskom jeziku u kojem je sudjelovalo više od 20 ekipa.

Članovi ekipe iz Krapinsko – zagorske županije bili su Blaž Mislav Bura, Jelena Puh, Dorotea Tenšek te članovi Savjeta Mladih KZŽ Elizabeta Škvorčec i Mihael Vučković.

Skip to content